Alles in eigen beheer

Van fabricage tot montage, alles gebeurt in eigen beheer. Alle Bright Light daglichtconstructies worden minutieus voorbereid in eigen atelier met aangepast machinepark. Plaatsing gebeurt door ervaren monteurs.

Uitgekiend systeem van eigen profielen

Een uitgekiend systeem van eigen aluminium profielen vormt de basis van iedere Bright Light daglichtconstructie. Alle profielen werden in house ontworpen en door de jaren heen verder ontwikkeld. Ze worden geëxtrudeerd door Belgische fabrikanten in exclusiviteit voor Bright Light.

Maatwerk

Ieder project is maatwerk. Elke constructie wordt individueel en tot in het kleinste detail berekend en uitgevoerd. Alleen onze onberispelijke service is standaard.

Transport

Bright Light staat in voor eigen transport van en naar de werf. Verticaal transport van alle materialen wordt verzorgd met onze eigen kraanwagen tot op een hoogte van 13 meter.

Prijs/kwaliteit

Bright Light daglichtconstructies zijn duurzaam en prijsgunstig. Dankzij efficiënte werkmethodes en nauwgezette opvolging kunnen wij u de beste prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

Snelheid en flexibiliteit

Stiptheid en accurate planningen zijn geen holle woorden voor ons. Flexibiliteit en korte levertijden zijn de hoekstenen van ieder Bright Light bouwproject.